Boetiek in Mechelen

Herenkleding Transit Mechelen

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsHerenkleding van Transit in Mechelen

De herenkleding van Transit uit onze winkel in Mechelen staat voor comfort en stijl. Waarom zou u namelijk moeten kiezen tussen een van de twee, als u eenvoudig beide kan krijgen dankzij dit kwaliteitsmerk. Net als onze winkel Harlekijn zoeken ze ook bij Transit de grenzen van mode op. We zijn dan ook zeer trots om dit vooruitstrevende merk aan te mogen bieden.

Heeft u vragen over ons aanbod herenkleding van Transit?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

Herenkleding van Transit met een internationaal kantje

De kleding van Transit combineert de creativiteit van Scandinavisch design met het vakmanschap van een Italiaans modeatelier. Daardoor geniet u steeds van unieke kledingstukken die daarnaast ook nog eens lang meegaan. De ontwerpen uit Denemarken revolutioneren herenkleding en het fijne naaiwerk uit Italië maakt de outfit tot in de puntjes af. In onze boetiek bieden we een ruim assortiment aan waar we steeds de nieuwste collecties van Transit aan toevoegen. Wilt u nog meer Italiaans vakmanschap voor uw nieuwe outfit? Dan kan u de herenkleding van Transit altijd combineren met onze stijlvolle schoenen.

Kom bij ons langs om de stukken te passen

Het is van groot belang dat de herenkleding van Transit juist aanzit. We verwelkomen u daarom graag in onze aangename winkel gevuld met allerlei topmerken. Heeft u nog vragen over ons aanbod of onze openingsuren? Bel ons dan vandaag nog op het nummer +32 15 20 06 29 of vul ons contactformulier in. We beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x