Boetiek in Mechelen

Ellen Truijen-tassen Mechelen

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsEllen Truijen-tassen in Mechelen

Wanneer u Ellen Truijen-tassen wilt kopen, zit u bij ons in Mechelen zeker goed. Wij bij Harlekijn gaan vaak voor lokale en duurzame merken die u in het dagdagelijkse leven kan gebruiken. De tijdloze stijl van Ellen Truijen is daar perfect voor. Deze tassen blijven lange tijd mooi en passen bovendien bij al uw outfits.

Wilt u meer weten over Ellen Truijen-tassen?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

Ellen Truijen-tassen in verschillende groottes en materialen

Ellen Truijen gaat met haar tassen voor een simpele en sobere stijl gemaakt uit de beste materialen. Zo gebruiken ze kwaliteitsvol leer en suede. Ook voor de sluitingen krijgt u de keuze uit verschillende technieken. Heeft u liever een magnetische sluiting? Of houdt u het toch op een klassieke rits? Met de Ellen Truijen-tassen die u in onze boetiek vindt, kan het allemaal. Ook voor zij die elke dag grote hoeveelheden aan spullen mee moeten brengen, zijn er heel wat opties. De tassen zoals Maaki L en Rock zijn ideaal om mee te nemen naar het werk. Bent u onderweg naar een speciaal event? Dan kan u bijvoorbeeld kiezen uit handtassen met twee schouderbanden die u eenvoudig kan aanpassen aan uw wensen.

Kom langs om de tassen in het echt te zien

Een foto kan u nog niet tonen hoe prachtig de Ellen Truijen-tassen wel niet zijn. Hiervoor komt u het best eens langs in onze winkel in het hartje van de stad. Daar vindt u bovendien ook allerlei andere leuke accessoires en kledingstukken, zoals de vrouwenkleding van Oska. Wilt u graag meer over onze tassen of kleding te weten komen? Vul dan snel ons contactformulier in.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x