Boetiek in Mechelen

Handtassen Mechelen

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsHandtassen in Mechelen

De mooiste handtassen vindt u in onze winkel in Mechelen. Bij Harlekijn focussen we ons op u en uw wensen. We bieden daarom in Mechelen een elegante handtas aan die u kan kopen voor elke gelegenheid. Wilt u een volledige outfit samenstellen? Dan tonen we u graag al onze verschillende kwaliteitsmerken.

Heeft u een vraag over ons aanbod handtassen?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

Een uitgebreid aanbod aan handtassen

Een handtas kopen is niet altijd even eenvoudig. Er zijn namelijk zoveel prachtige exemplaren beschikbaar in onze boetiek. Eerst en vooral is het belangrijk om te weten hoe groot de handtas moet zijn. Wilt u een kleine tas om mee te nemen naar een speciaal evenement? Dan wilt u misschien een elegante clutch. Ook voor grotere handtassen kan u steeds bij ons terecht. We willen natuurlijk dat u al uw spullen eenvoudig mee kan nemen. In dat geval kan u ervoor kiezen om een handtas te kopen van Ellen Truijen. Van dat merk vindt u bij ons zowel ruime suede tassen, alsook handtassen uit andere types leer. Wanneer er nieuwe collecties uitgebracht worden, voegen we deze steeds toe aan ons uitgebreide assortiment. Zo bent u zeker dat u een passende handtas vindt voor uw gelegenheid.

Kom langs om onze tassen te ontdekken

Wanneer u een handtas wilt kopen, komt u het best eens langs in onze gezellige winkel. Dan ziet u de verschillende opties niet alleen in het echt, maar krijgt u ook deskundig advies van onze vriendelijke medewerkers. Ontdek in onze winkel ook zeker onze dameskleding die gegarandeerd bij uw nieuwe handtas past. Voor meer informatie over onze handtassen stuurt u ons een e-mail via erna@harlekijnmechelen.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x