Dameskleding Mechelen

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsBent u op zoek naar dameskleding in Mechelen? Dan staan wij voor u klaar. Bij Harlekijn vindt u exclusieve kledij voor vrouwen. Wij kiezen voor merken die de natuur respecteren. Voor duurzame mode zit u dus goed bij ons. U vindt meer dan alleen dameskleding in onze boetiek in Mechelen. Wij bieden namelijk ook juwelen aan, net zoals accessoires, sjaals, handtassen en schoenen.

Heeft u persoonlijk advies nodig over dameskleding ?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

Met de dameskleding van onze winkel in Mechelen ziet u er altijd goed uit

Bij onze boetiek in Mechelen zit u goed voor prachtige kledij. Tussen onze duurzame exclusieve kledij voor vrouwen zit zeker een stuk voor u. We bieden ook herenkleding aan. De aankoop van onze kledij is een investering, omdat u ze lang houdt en ze van zeer goede kwaliteit is. U viert bovendien uw individualiteit in onze kleding. De tijdloze stukken vinden beslist een mooie plaats in uw kast. Combineer ze ook met de juwelen van Wouters & Hendrix. Misschien vindt u wel een unieke ring of oorhanger uit ons ruim aanbod aan sieraden van andere ontwerpers.

Vraag naar onze exclusieve kledij voor vrouwen

We bieden verschillende merken aan voor dameskleding in onze winkel in Mechelen. Bekijk bijvoorbeeld de vrouwenkleding van Transit of ontdek het assortiment aan vrouwenkleding van Oska. Indien u het wenst, helpen we u ook graag met persoonlijk advies bij de keuze van uw nieuwe kledingstukken. In onze boetiek vindt u de mooiste exclusieve kledij voor vrouwen. U bereikt ons bij vragen op het nummer +32 15 20 06 29 of door een e-mail te sturen naar erna@harlekijnmechelen.be. We zijn ook bereikbaar via het contactformulier.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x