Vrouwenkleding Transit

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsWilt u graag vrouwenkleding van Transit dragen? Kies dan voor Harlekijn in Mechelen. U vindt de kledij van het topmerk in onze selectie. Als u de kledij van Transit bij ons koopt, kiest u voor duurzame kleding van uitstekende kwaliteit. Ontdek snel wat we allemaal te bieden hebben.

Heeft u persoonlijk advies nodig over dameskleding?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

De vrouwenkleding van Transit is van topkwaliteit

We verkopen met trots in onze boetiek in Mechelen alleen kwaliteitskleding. Dat betekent ook dat u voor de natuur kiest omdat de vrouwenkleding van Transit duurzaam is. Daarnaast vormt het een basisstuk dat ongetwijfeld nog heel lang in uw kast zal hangen. Onze missie is om alleen dameskleding te verkopen waar u écht iets aan heeft en die niet weg moet na één seizoen. Combineer onze prachtige kledingstukken ook met de verschillende juwelen, handtassen, schoenen en sjaals die we aanbieden. Zo maakt u uw outfit meteen af.

Kom vandaag nog langs in onze boetiek

Als u Transit mooi vindt, bieden we nog andere merken van vrouwenkleding aan, zoals Oska. Daar stopt het niet. U vindt ook mooie herenkleding die klasse uitstraalt in onze winkel. We geven graag persoonlijk advies bij het passen. Kom uw ensembles dus samen kopen met uw partner. Contacteer ons via erna@harlekijnmechelen.be of bel naar +32 15 20 06 29. Bereik ons ook via het contactformulier.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x