Juwelen Wouters & Hendrix

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsWilt u graag de juwelen van Wouters & Hendrix kopen? Dan kan dat bij Harlekijn in Mechelen. We nodigen u uit om ze allemaal te komen bekijken. Er zit vast en zeker een juweel bij dat bij uw stijl past. De unieke designs zijn van uitstekende kwaliteit. Waar wacht u nog op? Bekijk al de opties.

Heeft u persoonlijk advies nodig over juwelen?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

Vraag naar de juwelen van Wouters & Hendrix

Wouters & Hendrix gebruikt prachtige edelstenen en 18-karaats goud. Het merk verwerkt ook echt zilver en verschillende kleuren goud in hun juwelen. Door het sterke materiaal bent u zeker dat de juwelen uw hele leven lang houden. Dat is lang nog niet alles. Het merk maakt unieke oorbellen, ringen, ketting en dat is nog lang niet alles. Door de uniekheid en kwaliteit verkopen we de juwelen van Wouters & Hendrix graag in onze boetiek in Mechelen. De accessoires passen ook uitstekend bij de dameskleding in onze winkel. Combineer ze met onze sjaals, schoenen en handtassen. Bekijk merken zoals Transit of Oska zeker eens.

Kom snel langs en ontdek uw favoriete juweel

Wilt u ook kwalitatieve herenkleding met klasse kopen? Kom dan zeker langs en ontdek ook de prachtige juwelen van Wouters & Hendrix, maar ook al onze andere juwelen. We helpen u graag met de juiste keuze bij deze juwelen. Bent u benieuwd naar de waarden van onze boetiek? Lees er alles over. Kies voor onze winkel en contacteer ons nummer +32 15 20 06 29 of stuur een e-mail naar erna@harlekijnmechelen.be.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x