Boetiek in Mechelen

Harry TiLLEY-accessoires Mechelen

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsHarry TiLLEY-accessoires in Mechelen

Er gaat niets boven de handgemaakte Harry TiLLEY-accessoires die we verkopen in Mechelen. Deze prachtige sieraden maken elke outfit compleet. Bij Harlekijn zijn we dan ook zeer trots op ons brede aanbod van dit kwaliteitsvolle merk. Zo vindt u steeds oorbellen of een fijn hangertje dat perfect bij uw stijl past.

Heeft u een vraag over ons aanbod Harry TiLLEY-accessoires?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

Welke Harry TiLLEY-accessoires vindt u in onze winkel?

Wanneer u onze gezellige boetiek in het hartje van de stad binnenwandelt, merkt u wellicht meteen de vele diverse accessoires die wij aanbieden. Wij zijn namelijk veel meer dan een winkel voor kleding! Bent u dus geïnteresseerd in een handgemaakte ketting in goud of zilver? Bekijk dan zeker eens ons assortiment Harry TiLLEY-accessoires. Bij ons koopt u juwelen zoals ringen, kettingen, armbanden en oorbellen voor vrouwen en mannen. Wilt u een origineel stuk dat u nergens anders vindt? Zoek dan niet verder dan dit merk. Al hun sieraden zijn namelijk uniek! Wij breiden bovendien regelmatig ons aanbod uit met de nieuwste juwelen, zodat u steeds geniet van de meest recente collecties. Dat geldt bovendien eveneens voor andere merken, zoals de juwelen van Wouters en Hendrix.

Koop onze accessoires tijdens een van onze evenementen

Komt u graag de Harry TiLLEY-accessoires kopen tijdens de solden of een van onze andere evenementen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Op die manier ontdekt u bovendien onze kledingstukken van topmerken, zoals de vrouwenkleding van Oska. Voor meer informatie over ons aanbod of onze evenementen belt u naar +32 15 20 06 29 of stuurt u een e-mail naar erna@harlekijnmechelen.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x