Boetiek in Mechelen

Moma-schoenen Mechelen

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsMoma-schoenen in Mechelen

De eigenzinnige Moma-schoenen uit onze winkel in Mechelen hebben een vintage look die perfect staat bij uw nieuwe outfit. De retro stijl en het leuke kleurenpalet zorgen voor hun unieke stijl. Dit merk kan dan ook niet ontbreken bij Harlekijn! Wij focussen op duurzame kleding en schoenen die u dagelijks kan dragen.

Heeft u een vraag over ons assortiment Moma-schoenen?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

De comfortabele modellen van Moma-schoenen

Comfort is zeer belangrijk voor dit merk. Wilt u bijvoorbeeld laarsjes uit echt leer? Dan kan u er zeker van zijn dat ze zeer soepel zijn, waardoor u er dus niet snel blaren in zal lopen. Houdt u meer van elegante veterschoenen om te dragen naar het werk? Dan kan u eveneens kiezen voor zeer elegante modellen met een leren of suede afwerking die zeer aangenaam aan uw voet zitten. Moma biedt bovendien niet alleen damesschoenen aan, maar ook voor heren ontwierpen ze reeds verschillende collecties. Deze Moma-schoenen passen perfect bij de kwaliteitsvolle herenkleding die wij aanbieden. Probeer bijvoorbeeld zelf maar eens een kledingstuk voor mannen van Transit met een gedetailleerde veterschoen van Moma.

Kom langs om onze schoenen te passen

Heeft u dringend een nieuw paar schoenen nodig? Kom dan snel eens langs in onze gezellige boetiek in het hartje van de stad en wij helpen u graag bij het passen van de Moma-schoenen. Heeft u nog vragen omtrent de locatie van onze winkel of de openingsuren? Bel ons dan vandaag nog op het nummer +32 15 20 06 29 of stuur een e-mail naar erna@harlekijnmechelen.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x