Boetiek in Mechelen

Nous-kleding Mechelen

Exclusieve merken

Duurzame kleding

Vind ons op eventsNous-kleding in Mechelen

De Nous-kleding die u kan kopen bij ons in Mechelen, staat erom bekend, handgemaakt te zijn. Elk kledingstuk wordt met de hand gekleurd, waardoor u steeds geniet van unieke kleding. Bij Harlekijn zijn we alvast verzot op dit duurzame merk. We tonen u in onze winkel daarom met veel plezier welke nieuwe collecties we ter beschikking hebben.

Heeft u vragen over ons assortiment Nous-kleding?


Model met lente- zomercollectie 2022 jurk aan

De typische stijl van Nous-kleding

Wanneer u in onze gezellige boetiek langskomt en de collectie van Nous-kleding ziet, merkt u wellicht meteen iets op. Het merk heeft namelijk een typische stijl die als rode draad doorheen de kledingstukken teruggevonden kan worden. De stoffen zijn met de hand geverfd door gebruik van een eeuwenoude techniek, namelijk Shibori. Daarnaast ziet u eveneens de Bengaalse borduurtechniek in heel wat kledingstukken terug. Deze speciale technieken maken de stukken zo uniek en mooi. De dameskleding is bovendien zeer elegant voor elk lichaam dankzij de vloeiende lijnen en lichte stoffen.

Ontdek nog meer duurzame merken uit ons aanbod

De Nous-kleding is lang niet het enige merk dat wij aanbieden. Zo vindt u bij ons eveneens dameskleding van Transit. Stel op die manier eenvoudig een volledige outfit samen met deze prachtige kledingstukken. Vul ons contactformulier in voor meer informatie hierover of bel ons via het nummer +32 15 20 06 29.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x